Alutrade overkappingen Abrigo overkapping Abrigo boot overkapping met sloep

Bootoverkapping Abrigo

Uw boot beschermd tegen weersinvloeden

U wilt uw boot graag buiten laten liggen, zodat u elk moment kunt vertrekken, maar wilt deze uiteraard wel goed beschermen. Dat is mogelijk met de Abrigo bootoverkapping. Dankzij de overkapping hebben weersinvloeden zoals hinderlijke alg, zure regen, uv-straling, sneeuw, hagel enz. geen vat op uw kostbaar bezit.

Dankzij de solide constructie en gebruik van hoogwaardige materialen kan de Abrigo het gehele jaar in weer en wind ongeacht de seizoenen buiten staan. In het ontwerp is rekening gehouden met een natuurlijke ventilatie, waardoor de luchtvochtigheid optimaal blijft. 

De voordelen van de Abrigo bootoverkapping

bootoverkapping

Volledig demontabel

Dankzij de gekozen constructie van de losse aluminium koppelstukken, is de overkapping geheel demontabel, waardoor deze compact kan worden opgeborgen.

bootoverkapping

Superlicht

Door de toepassing van een uniek koppelsysteem en de verwerking van hoogwaardig aluminium is de Abrigo superlicht. Het koppelsysteem kan eindeloos  worden uitgebreid.

bootoverkapping

Onderhoudsarm

De combinatie van hoogwaardig aluminium en hoogwaardig PVC staan garant voor een onderhoudsarm resultaat. Het PVC doek afspoelen is voldoende. Meer werk heeft u er niet aan.

Bootoverkapping naar uw wensen & snel geleverd

bootoverkapping

Op maat gemaakt

Een uniek aspect aan de ABRIGO is zijn flexibiliteit in de maten. Overkappingen van 6 bij 2 meter tot 30 bij 7 meter en hoogtes van 1,20 meter tot 4,90 meter zijn voor ons geen probleem. Door het unieke koppelsysteem is aanpassen in zowel de hoogte, de breedte en de lengte mogelijk.

bootoverkapping

In diverse kleuren

Omdat smaken verschillen is de Abrigo leverbaar in diverse kleuren. Op deze wijze kunt u de overkapping aanpassen aan de lig-situatie van uw boot bij uw woning of tuin. Alle kleuren worden geleverd in hoogwaardig PVC. Dit materiaal is zeer sterk en eenvoudig schoon te maken.

bootoverkapping

Snel geleverd

Afspraak is afspraak, Dankzij onze werkwijze en eigen productielijnen leveren wij snel en zeker. Alleen bij afwijkende kleuren, indien niet op voorraad, kan de levertijd met enkele dagen uitlopen. Maar normaliter is dit niet het geval en leveren wij binnen de afgesproken tijd. Snel en zeker.

Het gepatenteerde rolsysteem

Het “gepatenteerde”  rolsysteem zorgt ervoor dat u erg eenvoudig en zonder zware inspanning uw boot kunt in- en uitvaren. Om aan te sluiten op de situatie van ligplaats hebben wij 3 verschillende rolsystemen ontworpen:

bootoverkapping

Drijf- drijf systeem

Ook voor de drijvende ABRIGO hebben wij een passende oplossing. De ABRIGO drijft in hoogte met het tij mee.

bootoverkapping

Wal- drijf systeem

Middels een gepatenteerd rolsysteem aan de walkant, is de gehele constructie voor iedereen makkelijk en vooral soepel te bedienen. Door een uitstekend schaniersysteem heeft de ABRIGO een hoekspeling van ruim 30 graden en heeft het tij geen invloed op het rolmechanisme.

bootoverkapping

Wal- wal systeem

Voor het wal- wal systeem heeft Alutrade een dubbel rolsysteem ontwikkeld welke aan de beide vaste walkanten wordt bevestigd. Voordeel is een uiterst sterke en stabiele constructie van de ABRIGO.

Meer weten? Vraag nu vrijblijvend informatie aan

Email adres: 
Naam: 
Telefoon: 
Bericht: 
    

Youtube alutradeFacebook pagina Alutrade