Alutrade overkappingen Abrigo overkapping Abrigo boot overkapping met sloep

Caravan overkapping Tecto

De onderhoudsvrij caravanbescherming van Alutrade:

Superbescherming voor uw caravan
De TECTO is meer dan u denkt.... Behalve dat de TECTO uw caravan beschermd tegen alle weersinvloeden heeft de TECTO ook veel invloed op de warmteregulatie binnen uw caravan. Alutrade biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met deze geweldige constructie die een behoudt is voor uw caravan.
En...... de TECTO is:

  Tecto caravan overkapping

 

Tecto overkapping voor caravan

tecto constructie

Optimale ventilatie voor uw caravan

Volledig demontabel

Met de gekozen constructie van aluminium koppelstukken van de gehele overkapping gedemonteerd worden en compact worden opgeborgen. Alle onderdelen zij los en worden met een uitstekende beschrijving geleverd.

Hoogwaardige montage


Door het gebruik van hoogwaardige matrerialen kan de TECTO constant buiten staan. Zon, regen en wind hebben minder invloed op de gehele constructie en op uw caravan

Optimale ventilatie

Ook van binnen uit kunt u gewoon gebruik blijven maken van het ventilatiesysteem. De TECTO overkapt het raam en u kunt gewoon gebruik maken van dit venster.

Tecto overkapping voor de caravan of camper

De caravan overkapping beschermd tegen weersinvloeden

De tecto caravan overkapping is gemakelijk te plaatsen

Technisch vernuft

Door de torpassing van de TECTO kan de gehele caravan,eenvoudig gekoppeld worden aan een carpoort of een pergola zodat de uitstraling een compleet geheel wordt.

Licht in gewicht

De onderdelen die Alutrade gebruikt zijn uitsluitend van een hoogwaardige aluminium kwaliteit en daardoor bijzonder licht in constructie.

Zelf eenvoudig te plaatsen


Door een uitstekende schriftelijke Nederlandse handleiding is het eenvoudig de TECTO op uw caravan te monteren. Alle benodigde aansluitmaterialen zijn meegeleverd.

De prijs...!
Alutrade biedt natuurlijk vele mogelijkheden voor de TECTO en in overleg kunnen wij met u de prijs vaststellen voor de overkapping van uw caravan.

De TECTO is reeds leverbaar vanaf:
499,00 euro
 

Meer weten? Vraag nu vrijblijvend informatie aan >

Email adres: 
Naam: 
Telefoon: 
Bericht: 
    

Youtube alutradeFacebook pagina Alutrade